Obveščanje in zasebnost

Politika varovanja osebnih podatkov

Zahvaljujemo se vam za obisk naših spletnih strani. Varstvo vaših osebnih podatkov nam je zelo pomembno, zato vam skupaj s kvalitetnimi vsebinami zagotavljamo tudi vašo pravico, da sami odločate o uporabi svojih podatkov. Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec zbira od uporabnikov.

Upravljavec zbirke osebnih podatkov

Družba AKCS d.o.o. (revija Oriša),  Ulica Gorenjskega odreda 6, 4000 Kranj.

Pooblaščena oseba v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vam je dosegljiva na 041776835 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Kot prejemnik oz. uporabnik dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov .

Kategorije osebnih podatkov

Pridobljeni podatki, ki jih hrani upravljavec zbirke osebnih podatkov:

Nameni obdelave osebnih podatkov

Upravljavec AKCS d.o.o. bo podatke, ki jih je pridobil od uporabnikov, uporabljal za naslednje namene:

Čas hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Če bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Zagotovil bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Podjetje AKCS d.o.o. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

Pravice uporabnikov

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavec osebnih podatkov porabniku na njegovo zahtevo:

Upravljavec bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavca kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu  (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Vsak porabnik ima možnost, da pošlje e-mail z odjavo kot odgovor na konkretno prejeto e-mail sporočilo.

Pogodbeni obdelovalci in območje hrambe

Upravljavec zbrane osebne podatke posreduje tudi svojim pogodbenim obdelovalcem, ki lahko podatke obdelujejo izključno v okviru upravljavčevih navodil in pooblastil in ki so s pisno pogodbo, sklenjeno z upravljavcem, zavezani k zagotavljanju ustrezne ravni varstva osebnih podatkov, in sicer: za CRM, e-mail marketing sistem in sistem za marketinško avtomatizacijo. Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju EU ter jih ne iznaša v tretje države.

Upravljavec lahko posreduje osebne podatke digitalnim oglaševalskim platformam (Google, Facebook, LinkedIn in podobno) in uporablja njihove piškotke, ki upravljavcu omogočajo oblikovanje bolj natančnih segmentov, prikazovanje targetiranih oglasov in ponovno trženje. S tem uporabnik dobi bolj relevantne oglase na teh platformah s strani upravljavca. Pri tem gre lahko za iznos podatkov pogodbenemu obdelovalcu izven EU. 

Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na www.revija-orisa.si, so last družbe AKCS d.o.o. Brez dovoljenja podjetja AKCS d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. AKCS d.o.o. ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. AKCS d.o.o. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.revija-orisa.si.

S prijavo na novice, soglašam, da podjetje AKCS d.o.o., Ulica Gorenjskega odreda 6, 4000 Kranj zbira in obdeluje moje osebne podatke, in sicer:

- Za promocijska obvestila o publikacijah, avdio in video zapisih, novostih

- Za obveščanje o možnostih nakupa storitev in/ali izdelkov

- Za obveščanje o izobraževalnih programih v Sloveniji in v tujini in duhovnih potovanjih v tujino

ter da me obvešča o vseh informacijah v zvezi s to temo:

in sicer:

- po elektronski pošti,

- prek družbenih omrežij.