Prva stran   >>   Poslanstvo revije

Poslanstvo revije

Dragi bralci,

Afrika je izvor življenja v mnogih smislih. Znanstveniki trdijo, da od tam izvira človek in posledično vse, kar je povezano z življenjem. Snovalcem te revije pa so zanimivi še drugi vidiki Afrike. Neomajna ljubezen do življenja, spontanost, skratka vse, česar v zahodnem svetu primanjkuje.

O Afriki in njenih mnogoterih zakladih obstaja mnogo knjig, tu pa je pred vami revija; lepa, priročna, polna navdiha, modrosti in uporabnih nasvetov, namenjena vsem, ki si želite del – predvsem duhovnih zakladov Afrike – privzeti v svoje življenje.


 


Fotografija: Tina Ramujkić

Poslanstvo te revije ste vi, bralci!

Vam je namenjena, vam želimo z njo polepšati življenje. Intervjuji v njej so navdih za vsakogar, ki se mu je v življenju zataknilo na tem ali onem področju. Vsem takšnim bo v pomoč in nasvet tudi rubrika Pogovori z božanstvi. Otroške strani so namenjene najmlajšim – in njihovim staršem – da si povrnejo vrednote, na katere smo v moderni dobi nekako pozabili. Dobrodelne strani vas lahko motivirajo, vam pokažejo, da obstajajo težave, večje od vaših, a kljub temu niso razlog za obup. Lahko se pridružite kateri od naših akcij, občutili boste neverjetno zadovoljstvo, ko boste kasneje brali o rezultatu, katerega boste soustvarili. Strokovne strani s področja kulture, bogastva jezika, antropologije in umetnosti bodo v pomoč študentom teh področij. Kogar veseli enigmatika, je poskrbljeno tudi zanj, križanke so na videz preproste, a vsebinsko vezane na besedilo, zato nikakor lahke. In radovedna Gdč. Zakaj vas bo popeljala med ljudi, katerim v življenju uspeva ohranjati originalnost in so hkrati še uspešni.

Uspeva – da, v nedovršniku. Če želimo pritegniti uspeh v svoje življenje, na katerem koli področju, ga ne smemo omejiti na dokončno stanje in ga obleči v pretekli čas.

Zato naj nam vsem skupaj uspeva – nam z revijo, vam pa v prizadevanju, da bo vaše življenje vse lepše, lažje, bolj radostno. Vsak uspeh šteje! In ni pomembno, kolikokrat nam spodleti, pomembno je, kako hitro smo nazaj na nogah! In to stanje je treba potem negovati.

To je poslanstvo naše revije!

 

Glavna in odgovorna urednica, Jasmina Audič

facebook oriša


Nova številka revije Oriša - Dvojna izdaja

Junij 2017
 

Naročite se!