Iz aktualne številke

Katja Čuk - Intervju

Katja Čuk - Intervju

Bogastvo je zelo širok pojem in najbogatejši ljudje na tem svetu so v filozofiji oriš tisti, ki živijo zadovoljno, izpolnjeno življenje in se preživljajo z izpolnjevanjem svojega poslanstva. Nek...

Preberite več ...
Ob predstavitvi knjige Ešu

Ob predstavitvi knjige Ešu

Ob predstavitvi knjige Ešu in ureditev univerzuma avtorjev prof. dr. Síkírùja Sàlámìja – Baba Kinga in Ronilde Iyakemi Ribeiro smo gostovali v knjižnici Brežice....

Preberite več ...

Dobrodelni smo

Morda tako, da omogočilo priložnost ali informacijo o njej, lahko spodbujamo osebo, ki je na dobri poti, pa ji morda zmanjka zagona; morda pa kupujemo izdelke, ki so narejeni po zdravih tržnih načelih, morda od lokalnih proizvajalcev, s čimer pripomoremo tudi k manjši obremenitvi okolja zaradi transporta, morda rokodelcev, ki ohranjajo lokalno tradicijo.

S pomočjo te rubrike smo vam v letih izhajanja revije Oriša želeli prenesti sporočilo, da dobrodelnost ni le dajanje denarja revežu, doniranje ali prostovoljno delo v okviru raznih dobrodelnih ustanov, temveč tudi delati s profitom – če nam to ni edini cilj – ampak nam je cilj predvsem pomagati kupcu in mu ponuditi nekaj zares dobrega.

 

Celoten članek lahko preberete v tiskani izdaji revije Oriša, št. 21/2017.

 

 

 

 

Zaupali so nam

Ogun – Energija, ki me navdihuje znova in znova. Prebudi me, kadar zaspim na neki stopnici svojega življenja. Pomaga mi, da zberem pogum in naredim stvari, ki se mi tisti trenutek zdijo nemogoče. Ogun mi odpira vrata, za katera sploh ne vem, da obstajajo. To je energija, brez katere vsekakor ne bi vztrajala pri svojih ciljih. Da mi potrebno moč, da se bistveno lažje spopadam s preprekami. Preprosto, ne predstavljam si življenja brez te energije.
Kaja, 14 let

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na e-novice

facebook oriša


Nova številka revije Oriša - Dvojna izdaja

Junij 2017
 

Naročite se!

Minutka za šoping

Knjiga avtorja Baba Kinga

Naslov: EŠU in ureditev univerzuma

 

Naročite tukaj

Oglasna sporočila